Паник атака – как да променим мисленето си, за да я избегнем?

В обществото, в което живеем, паническите атаки са доста често срещано явление.

Според последните проучвания, около 10-20% от населението е преживяло една или повече панически атаки през живота си. Те са често срещано състояние, което най-малко се случва веднъж в живота на един от всеки пет, а честите нарушения, повтаряни повече от година, са засегнати от не повече от 1% от хората. Интересен е и факта, че жените са 5 пъти по-уязвими от мъжете.

И все пак, паник атаката не е никак приятна поради ред причини – физическите и психическите симптоми са ужасяващи, както за този, който ги усеща, така и за околните.

паник атака

Но има неща, които можете да правите по време на паник атака, за да се почувствате мигновено по-добре. Като за начало е добре да приемете самото чувство и да си позволите тревожност. Колкото повече се борите с паниката, толкова по-зле. Вместо това, трябва да признаем, че чувстваме безпокойство и да го приемем. Когато можем да признаем пред себе си какво се случва с нас и да го приемем, тогава сме се справили с досадната паник атака.

Друго може би странно за вас, но ние трябва да плачем. Изследванията показват, че плачът може да бъде терапевтичен и често е знак, че има емоции, които трябва да бъдат освободени.

Доказано най-добрия начин да се справите е като водите душевен мир, приемете сами пред себе си, че имате паническо разстройство и, че в него няма нищо страшно. Плюс приемане на хранителна добавка, която да влияе добре на нервната ви система, вие ще се справите. От NutriVision.bg можете да откриете невероятно средство, изпитано от хиляди доволни клиенти, споделили своето мнение в сайта им. Можете да поръчате както онлайн, така и на телефон: 0 888 047 760.

Станете един от хилядите, които вече се пребориха с ужасяващото чувство за паник атака. Дайте старт на щастливия живот още сега!

Автор: publikuvam

Администратор на социална мрежа publikuvam.com