Онлайн контейнери за строителни отпадъци под наем на ниски цени

Когато организираме ремонтни дейности или строежи, трябва да отделим определена сума от бюджета за извозването на всички излишни строителни отпадъци след приключването на ремонта или конструирането.

Бъдете предвидливи и потърсете фирма, която дава контейнери за строителни отпадъци под наем на ниски цени, за да не отделяте много голяма част от финансите си за боклук.

Фирма Зашеви Транс ООД се занимава с такава дейност от много време насам в град София и околните райони. Те са утвърден авторитет в областта на къртачни услуги и извозване на строителни отпадъци с контейнери с различен обем.

Онлайн контейнери за строителни отпадъци под наем на ниски цени

Предлагат 3,4 и 7 кубикови контейнери, които се намират в наличност на склад. Наемането им става с предварителна заявка онлайн на техния уеб сайт Zashevi-trans.com или с обаждане на телефонен номер 0898 450 631 или 0897 961 162. Ако не може да прецените или да си представите колко е реалната им големина, може да отидете да ги видите на място в техния склад, който се намира на адрес ул. Орчо Войвода 8, Овча Купел, град София. Другият вариант е да се обадите на горе посочените номера и да поискате съвет от служител на фирмата, който ще прецени спрямо ремонтната дейност, която сте планирали, какъв обем контейнер би бил най-подходящ. Не е нужно да сте професионалисти в тази област, а просто да се доверите на екип, който наистина си разбира от работата и това го е доказал с дългогодишния опит, който има зад гърба си.

Освен контейнери за строителни отпадъци, те предлагат и други услуги като извозване, товарене, разтоварване, къртачни услуги с модерни машини и други дейности, за които също може да информирате допълнително на техния уеб сайт.

Мисията на тяхната фирма е да доставят ежедневно високо качество на нормални цени във всеки един аспект от техните занимания.

Автор: publikuvam

Администратор на социална мрежа publikuvam.com