Спирала за очи – различните видове и какво постигаме с тях

Едни от най-използваните козметични продукти са червилото и така любимата ни спирала за очи. Забелязвали ли сте как след нейното нанасяне, погледът ни се променя тотално …

Идеалната спирала подчертава красотата на нашите очи и ни помага да постигнем това, което желаем. Повечето жени си мислят, че най-важна е формулата на спиралата, но това не е съвсем така. Доста по-голяма роля играе нейната четка. Тя е онова, което ни позволява да нанесем продукта правилно.

Вероятно сте виждали много различни по форма и размер четчици и сте се чудили какво е значението. Има такова и то не малко. Ако четката ви е твърде голяма, то е доста възможно да срещнете трудности при нанасянето. Ако пък е твърде малка, може би ще ви бъде неудобно да нанасяте спиралата за очи и това ненужно ще удължи процеса.

Към момента, най-добрите четки на пазара са със среден размер, гъст косъм и заострено връхче в края. Те са подходящи за всички форми на окото и създават естествен и елегантен грим.

спирала за очи

Но има жени, които търсят определен ефект от използването на спиралата, като например дължина или обем. Това лесно може да се случи, като се сдобиете с хит спирала за очи от немската марка Artdeco. Тези продукти са безупречни, като оформят перфектно и най-фините мигли. Четките са високотехнологични с различни форми и позволяват разделянето на миглите до безупречност. Освен това високотехнологичната текстура 3 в 1 – за обем, дължина и извиване и специалната гел формула правят текстурата лесна за нанасяне, а вие получавате изключителен резултат.

Не чакайте, а им се доверете. Посетете Nardis, за да се сдобиете с перфектната спирала за очи. Ако имате въпроси за техните продукти можете да се консултирате с екипа им на телефон 02/958 77 66 или по имейл на shop@nardis.bg.

Автор: publikuvam

Администратор на социална мрежа publikuvam.com