100% сок от арония на ниска цена само от Ferma-shayen.com

Ферма Шайен се занимава с производство на плодове и зеленчуци от няколко години насам.

Земите са в югоизточна България е село Ясна Поляна, което е на няколко километра от град Приморско. Всичко е започнало с малко ресурси и много усилия, за да стигне до това, което е днес. Продукцията на фермата и лидер на българския пазар и радва потребителите с качество и свежест, което стимулира за още по-голямо производство и израстване извън пределите на страната.

Сок от арония от ферма Шайен

В онлайн магазин Ferma-shayen.com може да прочетете повече за нейната на дейност и зеленчуците и плодовете, които отглеждат всеки сезон. Причината за написването на този текст обаче е не цялостното производство на фермата, а предложенията в страниците на каталога за продукти, направени от растението арония. В графата „Сокове“ и „Вино от арония“ може да прочетете и да се запознаете подробно с всички полезни функции на този лековит плод.

Това, което прави този сок от арония по-специален, са няколко неща. Първо технологията на приготвяне не включва никаква термична обработка на плодовете. Те се пресоват и пастьоризират, за да се запазят всичките им полезни съставки. Другият плюс в това, че не се добавят никакви подсладители, консерванти, оцветители и не се разрежда с вода със същата цел максимално съхранение на веществата, които има доказано клинично действие. Сокът е с приятен вкус въпреки липсата на захар, защото аронията съдържа в себе си сорбитол, който е естествен подсладител и фруктоза, а те осигуряват тази сладост. Следващо предимство да си закупите сок от арония от Ferma-shayen.com е, че се продава във вакумирана опаковка, което означава, че имате възможност да го съхранявате, без да се нарушат лечебните му ползи, до пет месеца в хладилник или студено помещение. Най-голямото преимущество на онлайн магазина е перфектното съотношение между цена и качество. Цената за 2 литра сок от арония е 15 лева, което означава че един литър струва 7,50 лева. Това е изключително ниска цена, която може да намерите само на Ferma-shayen.com.

Автор: publikuvam

Администратор на социална мрежа publikuvam.com