Офис площи с топ локация и съвременен дизайн

Предложенията на www.cwforton.com

Офис площи наемането им от различни фирми, отдаването им под наем и изграждането им. Има ли у нас мащабни проекти за офис площ от съвременен тип? Дали те отговарят на всички световни стандарти? С какво са по-добри от самостоятелните офис сгради и дали в тях именно се крие бъдещето на българският бизнес? Доста важни въпроси, чиито отговори знаят единствено специалистите по бизнес имоти, понеже ежедневно боравят с материята. Сред най-добрите специалисти в бранша у нас са Фортън България. Те са консултант по бизнес имоти с традиции и добри партньорства в страната и извън нея. Компанията е част от най-големият имотен холдинг в България и надежден партньор на Cushman& Wakefield. Какво споделят за офис площите у нас те, къде са топ локациите им и с какви характеристики се отличават? Прочетете…

Офис площи в България – местоположение, структура и цели

Реално погледнато една офис площ е много по-мащабен проект от само една офис сграда. В съвремието офис площите се разполагат на големи открити пространства, който съчетават множество парцели в себе си. Погледнато от тази гледна точка осъществяването на един проект за офис площи още в началото може да зацикли, ако не се намери правилната локация с нужното свободно пространство от парцели!

Опитът на Фортън показва, че когато се работи целенасочено, винаги се намира това, от което клиента има нужда. Много от съвременните офис площи се изместиха, като местоположение в извънградските райони, близо до големите градове. Така те са свързани с тях инфраструктурно, но имат нужните пространства, за да бъдат проектирани мащабно и целево. В централна София едва ли ще намерите място за изграждането на масивни офис площи и проекти за тях, но височинното строителство до голяма степен спестява пространства от градската среда и съумява да посрещне нуждите на бизнеса от съвременни и функционални офис сгради.

В индустриалните зони на София, Пловдив, Варна са обособени големи офис площи съжителстващи си с множество производствени фабрики и заводи. Характерно за офис площта днес е ключовото местоположение на пътно-транспортни важни артерии; добра инфраструктура на самата бизнес площ и извън нея за връзки с града; наличието на жилищни комплекси за работниците ( в най-мащабните проекти); открити паркове и места за отдих сред природата (зелени площи), възможности за паркиране, за ползването на метро и градски транспорт, за ползването на обществени институции. В офис площите има ясна структура и възможности за гъвкаво разпределение на офис сгради и комплекси от тях. Пример за съвременни офис площи в столицата са обособените бизнес и търговски зони на входа на града. Такива има и на много други места у нас, но София е първенец в бизнес развитието в страната.

Фортън насърчава значително инвестициите в изграждането на офис площи от предприемачите, за да може адекватно да се посрещнат нуждите на бизнес наемателите и ползвателите у нас. Влезте на www.cwforton.com и ще видите, в колко качествени проекти е участвала компанията и защо трябва именно нея да изберете за рентабилен партньор в бизнеса си!?

Автор: publikuvam

Администратор на социална мрежа publikuvam.com