Къде да намеря лубрикант тип масажиращ гел?

Един от проблемите при младите двойки е, че не могат да покажат максимума от себе си при извършване на сексуален акт.

Причините са многобройни. Една от тях е, че възбудата при партньорите не е достатъчно силна за да се разкрепостят и да покажат пълния си потенциал в любовните ласки. Друга причина може да бъде по-продължителния полов акт, който при много суха кожа на интимните части, превръща удоволствието в болка и често води до прекратяване на акта преждевременно. Решението може да бъде използването на лубрикант в tophomebrands.com. Къде да намеря лубрикант тип масажиращ гел?

Къде да намеря лубрикант тип масажиращ гел?

Има различни видове лубриканти – с различни миризми, консистенции, цветове. Всяка двойка има свои предпочитания относно помощните средства в секса. TopHomeBrands ни предлага съвсем иновативен гел-лубрикант с масажиращо действие на марката Ritex. Той се различава от обикновените лубриканти по своята водна гел консистенция с която могат да се правят дълги масажи в интимните области на тялото без това да наранява кожата или да я претърква.

Гел-лубрикантът на TopHomeBrands е дерматологично тестван, pH неутрален, без оцветители и аромати. Той може да се използва в комбинация с всеки кондом на Ritex, като това увеличава удоволствие от секса при употребата на презервативи.
Лубрикантът съдържа и Алое Вера, растение, което е познато с многобройните си активни съставки. Още в древността египетски царици като Нефертити и Клеопатра са използвали растението Алое Вера, за ежедневна хидратация на своята кожа.
Това прави лубриканта с масажиращ гел на Ritex изключително подходящ за достигане на върхови удоволствия в секса. Неговите изключителни свойства позволяват също, любовната игра да продължи достатъчно дълго, без излишни наранявания за един от двамата партньори.

Ако и ти обичаш дългите любовни игри и сексуални удоволствия, но в един момент те започват да ти създават дискомфорт, не се колебай, а поръчай веднага лубрикант с гел формула и екстракт от Алое Вера, от сайта на TopHomeBrands.com. За повече информация можеш да се свържеш и с екипа на фирмата на тел.0882619276

Автор: publikuvam

Администратор на социална мрежа publikuvam.com