Какви почистващи препарати да използвам за сребърният си сервиз?

Сребърните прибори и бижута са нежни,класически и бляскави.

Среброто е благороден метал, който е достъпен и краси както вас самите, така и дома ви. Всеки сребърен предмет обаче, потъмнява с времето, поради това, че среброто се окислява и губи своите цвят и блясък. Поради тази причина е нужно да използваме почистващи препарати на виж тук. Съществуват много бабини рецепти за почистване на сребро, без специални почистващи препарати. Една от тях е със сол и сода бикарбонат. Този метод се изпълнява, като в тенджера,на котлон, напълним вода и след това добавим голямо количество кухненска сол и няколко лъжици сода бикарбонат. След като водата стане гореща и заври, потапяме сребърните прибори вътре и ги оставяме да постоят. Изваждаме ги след като преценим, че са достатъчно бели.

Какви почистващи препарати да използвам за сребърният си сервиз?

Друга изпитана рецепта, това е използването на паста за зъби. Ефектът и е доказан, но единствения проблем е това, че трудно се стига до вдлъбнатини и прорези на почиствания предмет. Пастата за зъби се слага на кърпа и търкате среброто, докато не стане лъскаво както преди.

Но това би било трудно в случай, че искате да почистите сребърният си сервиз. Ще ви отнеме доста време и ненужни усилия.
Тук на помощ, идва полиращата кърпа за почистване на мед, сребро и месинг от TopHomeBrands.com. Онлайн магазинът, предлагащ ви голям брой почистващи препарати и стоки за дома. Полиращата кърпа е специален продукт за цялостно почистване и устойчивото поддържане на сребърни предмети. Няма нужда да се затруднявате с различни рецепти, кърпата на немската марка Centralin ще свърши всичката работа безупречно!
Освен всичко това, тя е подходяща и за почистване на злато. А онлайн магазинът на TopHomeBrands.com ще ви предложи доставка до дома и няма нужда да я търсите по магазините. Бързо, лесно и удобно за вас! Не се бавете, а посетете онлайн магазинът и вижте многообразието от почистващи препарати, което предлагат. А екипът им ви очаква и на тел.:0882619276

Автор: publikuvam

Администратор на социална мрежа publikuvam.com