За какъв тип кожа можем да използваме био крем за лице?

Кожата, като предпазна обвивка от околната среда, е изложена постоянно на вредни влияния.

Поради тази причина могат да се появят различни проблеми като дехидратация и преждевременно стареене. В борбата срещу най-често срещаните от тях, е създадена натуралната козметика, като
био крем за лице от Shopthebest.eu, който има изключително чист състав и широкоспектърно действие. Сертифициран био продукт, кремът съдържа над 91% естествени съставки – резултат от био земеделие, при което не се допуска използването на синтетични торове, пестициди и други вредни препарати. Изчистеният био крем за лице не съдържа ГМО, изкуствени оцветители и ароматизатори, SLS, SLES, ALS, Phylates, Parabens, Phenoxyethanol, DMDM, PEGS, Silicones. Това го превръща в универсален продукт за дневна или нощна употреба. Подходящ е за нормална към суха кожа и се бори ефикасно с мимическите бръчки, чрез комплекса си от арганово масло, жожоба, ший и какао. Полезните свойства на тези екстракти са познати от столетия, но съвременната наука преоткрива невероятното им въздействие върху кожата. Аргановото масло има анти-ейдж действие, благодарение на мастните киселини, които съдържа, а също така овлажнява кожата, прави я мека и гладка, и е мощен антиоксидант. Освен това арганът предпазва кожата от възпаления и екземи, успокоява акнето и чувствителността. Тъй като аргановото масло има слънцезащитен фактор, макар и нисък, то може да се използва за придобиване на бронзов загар. Маслото от ший пък още в древни времена се е смятало за свещено и се е използвало за всякакви разкрасителни процедури. Учените констатират, че действието му срещу бръчки и стрии е изненадващо бързо и успешно.

За какъв тип кожа можем да използваме био крем за лице?

Именно в комбинация с други полезни за кожата съставки маслото от ший разгръща потенциала си и превръща предлагания био крем за лице в един от най-търсените продукти. Независимо дали използвате редовно декоративна козметика или ходите на козметик, грижата за лицето с ефикасен крем е незаменима. На страницата в интернет можете да разгледате още десетки предложения за сертифицирани био козметични продукти и да получите консултация кои са най-подходящите за вас продукти и как да ги комбинирате. Вижте още на Shopthebest.eu и изберете сами.

Автор: publikuvam

Администратор на социална мрежа publikuvam.com